Woningadvies:

Indien u overweegt een huis te kopen kunnen wij uw woonwensen bespreken en voor u een passende woning zoeken.
Via onze eigen klantenkring, collega's en diverse relaties zal er dan voor u gezocht worden. Indien een passende woning gevonden is, maken wij voor u een afspraak om de woning te bezichtigen en als de woning naar uw zin is kunnen we met de verkopende partij onderhandelen over de prijs. Daarna kunnen wij door een onafhankelijke bouwkundige de woning laten beoordelen en controleren wij de koopovereenkomst en regelen wij  (in overleg met de verkopende partij) de overdracht. De kosten hiervan zijn € 500,= (excl. BTW en reiskosten).

Vanzelfsprekend geldt dit ook indien u (wellicht particulier) zelf een woning gevonden heeft en deze wilt aankopen.
Desgewenst wordt er voor u onderhandeld (prijs en voorwaarden) en gezorgd voor de afwikkeling van de transactie (o.a. bij de notaris). De kosten voor deze begeleiding bedragen € 500,= (excl. BTW en reiskosten) voor maximaal twee woningen die u op het oog heeft. 

Heeft u een bouwkavel (zowel particulier als recreatief) dan kunnen wij u adviseren over het realiseren van een woning. Wij zoeken een goede bouwer en kunnen u helpen bij de bouwaanvraag.

Uw recreatiewoning voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd? In overleg adviseren wij u over de mogelijkheden om uw woning/ chalet te vervangen of aan te passen aan uw huidige wensen of aan de verhuureisen die u (of de organisatie die voor u de verhuur regelt) aan de woning stelt. 


Heeft u vragen over uw Huis? Problemen met: wonen, werken, regelgeving of financieel (bv. uw hypotheek)?
Na overleg en een goede analyse wordt voor u een passende oplossing gezocht. 


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ambasajir Fiseha of direct bellen met: 0684061316

Contracten en overeenkomsten:

Niet alleen het opstellen, maar ook het controleren van contracten kan verzorgd worden, zodat u later niet voor onverwachte problemen komt te staan. Verkoop en/ of aankoop van een woning: de overeenkomst opstellen of controleren. Erfpachtovereenkomst/ verhuurcontracten: controleren en onderhandelen over de voorwaarden.